Arranjament del Parc del Torrent de Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 18 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha arranjat el Parc del Torrent del municipi. S'ha fet el canvi de la tanca metàl·lica que havia deixat el constructor per una tanca de pals de fusta, a part de l’adequació de l’espai.

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha arranjat el Parc del Torrent del municipi. S'ha fet el canvi de la tanca metàl·lica que havia deixat el constructor per una tanca de pals de fusta, així com també l’adequació de l’espai.

Projecte de rehabilitació urbana de Sant Martí Sesgueioles

Des de l’Ajuntament al llarg d’aquests últims anys s’ha impulsat un projecte de rehabilitació urbana del municipi, d'acord a un context de millora, el treball del qual repercutirà favorablement en altres àrees municipals.

En aquest aspecte, s'han posat en consideració una sèrie d'elements municipals, com són els espais públics, els punts d'interès, les zones de lleure, els elements històrics i característics, entre d'altres, i s'ha fet un plantejament de rehabilitació per tal d'oferir millors prestacions i confort als santmartinencs i santmartinenques, a la vegada que un atractiu per a les persones visitants.

Darrera actualització: 18.04.2019 | 11:30

Imatges

Parc del Torrent