Balanç molt positiu a la campanya de dinamització del comerç local de Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 00:00

Tres mesos després del seu inici, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles fa un balanç molt positiu de la campanya de dinamització del comerç local, que va iniciar-se el passat 1 de juliol.  A través de la iniciativa “Comprant a casa, hi guanyem tots!”, es van destinar els diners pressupostats i no gastats durant el 2020, per tal d’impulsar el teixit econòmic davant la crisi de la pandèmia de la Covid-19.

26.000€ repartits a totes les persones empadronades a Sant Martí Sesgueioles

En total es van repartir 26.000€ en vals descompte i targetes moneder, a bescanviar als comerços i serveis del municipi. L’objectiu que persegueix la campanya és el d’incentivar i promoure la compra local, així com també beneficiar la població davant la crisi de la pandèmia, a través de diners que la Covid-19 no ha permès que es destinin al seu fi.

Els habitants de Sant Martí Sesgueioles, fins l’1 de desembre de 2020,  compten amb un talonari de vals de descompte i una targeta moneder. El talonari conté un total de 6 vals descompte per un valor de 4€, un per establiment adherit a la campanya; i la targeta moneder té un valor de 50€ per persona.

Fins al moment, el feedback que ha rebut l’Ajuntament, tant pel que fa els comerços locals com la població, és molt positiu. Davant aquesta segona onada de confinament, l’Ajuntament està preparant una nova iniciativa per tal de protegir la campanya comercial de Nadal al municipi.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 05:57