Estiu cultural a Sant Martí Sesgueioles

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest estiu 2019 Sant Martí Sesgueioles viu la cultura més que mai. Durant els mesos de juliol i agost l’Ajuntament i l’Associació cultural La Corriola han programat una sèrie d’activitats relacionades amb l’art i la cultura al municipi.

El divendres 12 de juliol, l’Àgora de La Corriola celebra una nova edició de les Converses de Taverna, a les 19.30 hores, al bar “El Racó de Sant Martí”. El dissabte següent, dia 13 de juliol, a les 20.30 hores, la Capella del Roser acollirà la segona actuació dels Festivals del Roser, “Cartas secretes” de Ludovico Monk, una interpretació contemporània d’àries d’òpera clàssica, que transportaran el repertori clàssic a la música moderna. L’última activitat dels Festivals serà diumenge 21 de juliol, “Entre camps, rocks i pols” de Sigar’s Band, un espectacle que combina música amb tocs de poesia catalana i guspires de música electrònica, amb temes propis i versions.

Exposicions d’art durant el juliol i l’agost

El Local Social Josep Maria Torras Cao “La Fàbrica” del 20 de juliol al 10 d’agost, acollirà l’exposició d’art d’Antoni Villar, que es podrà visitar d’11 a 13 hores i de 18 a 21 hores; l’autor mostrarà la seva obra recent de dibuix i pintura al centre polivalent de Sant Martí Sesgueioles. A més, durant tot el juliol i agost, a la Capella del Roser es pot veure l’exposició fotogràfica “10 mesos, 10 artistes”, de Jeroni Pagan.

Agost d’activitats i Festa Major, amb la companyia de percussió Brincadeira

El pròxim divendres 2 d’agost tindran lloc els Capvespres de la Corriola, amb “Maridatge dels sentits”; a les 21 hores a La Masia. Dissabte dia 10, a les 20 hores, tindrà lloc el sopar i ball pagès de la Margaridó, a la Plana del Vall.

Finalment del 16 al 19 d’agost tindrà lloc la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles, que enguany comptarà amb l’actuació de la reconeguda companyia de percussió Brincadeira, amb el seu espectacle “Evolution 2.0”, dissabte 17 d’agost a les 23 hores. Durant el concert i tota la nit hi haurà servei de food trucks; acabada l’actuació la festa continuarà amb música DJ.

Darrera actualització: 10.07.2019 | 20:44