L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles participa a l’Ecofira de Calaf

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

Aquest diumenge 14 d’abril, Calaf acull la 4a edició de l’Ecofira, dedicada al Residu Zero. Des de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles hi participarem en un estand propi.

Aquest diumenge 14 d’abril, Calaf acull la 4a edició de l’Ecofira, dedicada al Residu Zero i per això, destaquen propostes que fomenten el repte de disminuir progressivament la generació de residus fins a reincorporar totes les matèries al cicle productiu o als sistemes naturals. L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles hi participarem en un estand propi, on donarem a conèixer les diferents accions municipals dutes a terme en matèria d’estalvi energètic i reciclatge.

Com cada any, la fira comptarà amb estands de diferents sectors com les energies renovables, la bioconstrucció, el reciclatge, la salut ambiental, l'artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l'ecologisme, el medi ambient i la sostenibilitat.

Per a més informació, cliqueu aquí.

2n concurs d'Instagram de l'Ecofira

Aquest any es tornarà a realitzar el concurs de fotografies de l'Ecofira a Instagram, amb les etiquetes #concursecofira19 #ecofiracalaf i #calaf_vilaverda.

Les imatges s'hauran de fer durant el diumenge 14 d'abril i aquestes es projectaran en directe a l'EcoFira. Els concursants podran guanyar un lot ecològic i dues entrades per a les botigues antigues de Calaf.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 15:59