Sant Martí Sesgueioles celebra la seva Festa Major en format reduït

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Tots els actes es portaran a terme amb control d’aforament, i respectant totes les mesures de distanciament i higiene recomanades per les autoritats sanitàries.

Del 14 al 16 d’agost, Sant Martí Sesgueioles viurà la seva Festa Major en un format reduït, per tal de poder garantir una festa segura en motiu de la pandèmia del Covid-19.

Enguany la festa començarà divendres 14, amb una xocolatada i el tradicional concurs de dibuix del municipi. Dissabte 15, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural La Corriola, se celebraran dues sessions de píndoles de l’obra Margaridó, anomenades “La vida del contrari”.

Per tal de controlar l’aforament, la distància social i una correcta higiene de l’espai, tothom qui vulgui veure les píndoles de la Margaridó, caldrà que faci la seva reserva prèvia a través de l’Ajuntament, trucant al 938681122, en horari de 9 a 14 hores. Es faran dues sessions gratuïtes, de 30 minuts cada una.

Acte seguit, tindrà lloc l’actuació “No fem un trio”. El grup de versions, fusiona el jazz de tots els temps, estàndards clàssics , fins a versions chill del soul i del disco, passant per la bossa nova  o el pop del Beatles.

L’últim acte de la Festa Major d’enguany serà diumenge 16 d’agost, amb el concert de l’orquestra Madison, a les 8 del vespre.

Aquest any s’ha decidit suspendre el pregó de Festa Major, perquè a nivell logístic era més complicat evitar aglomeracions.

L'Ajuntament vol mostrar el seu suport al sector cultural afectat per la pandèmia de la Covid-19

Fent possible la Festa Major d’aquest 2020 insòlit, l'Ajuntament vol mostrar el seu suport al sector cultural que també ha rebut un fort impacte a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus.

Tots els actes es portaran a terme amb control d’aforament, i respectant totes les mesures de distanciament i higiene recomanades per les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 09:39