"Reciclar té premi!" la nova campanya per promoure el bon reciclatge

Del 1 al 31 d’agost de 2020

Durant el mes d’agost, l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles promou la campanya de conscienciació sobre el reciclatge, “Reciclar te premi”, amb l’objectiu d’incentivar i promoure el bon manteniment i reciclatge de les cinc àrees tancades d’Anoia Verda al municipi. Tal com indica el nom de la campanya, hi ha un premi en joc.

La iniciativa consisteix en que l’àrea tancada que es trobi en un millor estat i que per tant hagi reciclat correctament els residus, serà la premiada. El premi consisteix en un kit de reciclatge per família adherida a la caseta, que consta de tres bosses de reciclatge domèstic (blau, groc, verd), un ecokit (kit de plantació) i un embut per reciclar l'oli utilitzat.

L’elecció de l’àrea tancada guanyadora la farà l’Ajuntament conjuntament amb l'equip d'Anoia Verda, del Consell Comarcal de l'Anoia, i es comunicarà a partir del 15 de setembre 2020.

La campanya tindrà una durada d’un mes, de l’1 al 31 d’agost de 2020.

 

Bases de la campanya

📅 La campanya comença l’1 i acaba el 31 d’agost 2020.

♻ Cada residu s’ha de dipositar a l’interior del seu contenidor pertinent.

🍏 El residu orgànic s’ha de llençar sempre amb bossa compostable.

✅ La caseta ha de mantenir l’ordre i netedat.

📺💿💡🔋👚Els residus especials s’han de llençar a la mini deixalleria de la caseta.

❌ No es poden llençar objectes voluminosos a la caseta. Aquests es recullen a la porta de casa amb prèvia concertació (Més informació a info@anoiaverda.cat I 689 714 713)

❗ Les famílies que no estiguin al corrent de les taxes d'escombraries no poden participar a la campanya.

 

🏆PREMI un kit de reciclatge per família que consta de tres bosses de reciclatge domèstic (blau, groc, verd), un ecokit (kit de plantació) i un embut per reciclar l'oli utilitzat.

👉La caseta guanyadora es comunicarà el 15 de setembre per Instagram.

Darrera actualització: 31.07.2020 | 18:07