Espurnes Barroques amb “Xocolata en dansa” a Sant Martí Sesgueioles

Dissabte, 19 de setembre de 2020 de 18:30 a 20:00

Dissabte 19 de setembre Sant Martí Sesgueioles acull una de les propostes culturals que presenta enguany Espurnes Barroques, “Xocolata en dansa”. El concert se celebrarà a les 18.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

“Xocolata en dansa” està format pel conjunt Àtria, que l’integren Júlia Santos, traverso, Isabel Soteras, violí, Guillem Cabré, violí i Eva del Campo, clavicèmbal. La proposta presenta la música d’Antonio Caldara, compositor al servei de l’arxiduc Carles d’Àustria,  i la dels seus contemporanis.

Per tal de participar-hi, cal reservar entrada. El cost del tiquet és a taquilla inversa, és a dir, l’espectador decideix quant val l’espectacle i paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat el concert, sense preu mínim ni màxim.

Podeu reservar entrada i accedir a tota la informació sobre la programació musical a través d’aquest enllaç: https://www.espurnesbarroques.cat/xocolata-en-dansa/

 

Espurnes Barroques és una associació sense ànim de lucre integrada per persones de diversos municipis del Territori Barroc. A través d’una programació musical de qualitat i de propostes complementàries al voltant del Barroc, s’ha creat aquest festival que vol convertir-se una cita ineludible en el panorama musical de Catalunya.

Darrera actualització: 15.09.2020 | 15:48