Concurs fotogràfic d’Instagram “Captura la pedra seca santmartinenca"

Del 20 al 30 de novembre de 2020

COL·LABORAxPAISATGE impulsa la Setmana de la Pedra Seca, un esdeveniment per a promoure i posar en valor la pedra seca, i commemorar el seu 2n aniversari com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Del 20 al 30 de novembre tots els territoris catalans volem posar en valor el nostre patrimoni de #pedraseca, i les persones i entitats voluntàries que hi estan vinculades.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament proposem el concurs fotogràfic d’Instagram “Captura la pedra seca santmartinenca. Una acció que ens permetrà crear un inventari de les construccions de pedra seca que coneixem.

 

Bases:

📸 La pedra seca ha de ser la protagonista de la fotografia: marges, barraques de vinya, pous, fonts, cabanes de volta, basses, etc.

📍 Sant Martí Sesgueioles i entorn

👉Per participar, publica la foto al teu perfil d’Instagram explicant on es troba la pedra seca i per què cal valoritzar-la. Etiqueta @Sesgueioles i posa el hashtag #PedraSeca_SantMartí

❗Si no tens Instagram, pots enviar-la a: comunicacio.sesgueioles@gmail.com

📲Si fas la foto amb el mòbil, activa la a geolocalització i la podrem incloure a la Wikipedra, de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

📅Tens temps fins el 29 de novembre.

 

Un jurat serà l’encarregat de premiar les 3 millors fotografies, les més artístiques, originals i boniques. El premi són 3 xecs regal per gastar als comerços del municipi per valor de:

 

🥇Primer premi: xec de 100€

🥈Segon premi: xec de 75€

🥉Tercer premi: xec de 50€

 

RECORDA indicar on es troba la pedra seca i per què cal donar-li valor! Molta sort.

 

Més informació: https://www.collaboraxpaisatge.cat/concurs-fotografic-dinstagram-captura-la-pedra-seca-santmartinenca/

Darrera actualització: 20.11.2020 | 10:40