"Comprant a casa, hi guanyem tots!"

Del 1 d’agost al 1 de desembre de 2020 de 00:00 a 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles inicia una campanya de suport al comerç i a les empreses de serveis del municipi, amb el suport de Diputació de Barcelona, com a una de les accions per tal d’impulsar el teixit econòmic davant la crisi de la pandèmia del Covid-19.

Tal com l’Ajuntament va avançar el passat mes de juny, s’han destinat els diners pressupostats i no gastats durant el 2020 per a la campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!”. La iniciativa consisteix en repartir un total de 26.000,00€ en vals descompte i targetes moneder, per a bescanviar als comerços i serveis del municipi, i així incentivar i promoure la compra local.

Les persones empadronades a Sant Martí Sesgueioles i que estiguin al corrent del pagament d’impostos i taxes municipals (cens del 14 de maig de 2020), durant la setmana vinent rebran a casa un talonari amb vals de descompte i una targeta moneder. El talonari conté un total de 6 vals descompte per un valor de 4€, un per establiment adherit a la campanya. Es tracta d’un talonari nominal amb numeració personalitzada. La targeta moneder té un valor de 50€ per persona, i servirà per gaudir dels serveis a les persones adherits a la campanya; aquesta serà distribuïda per unitat familiar amb l’import sumat de tots els seus integrants.

La campanya “Comprant a casa, hi guanyem tots!” durarà quatre mesos; els descomptes i la targeta seran vàlids a aplicar entre el 1/08/2020 i el 1/12/2020.

Aquelles persones que no vulguin gaudir del talonari o/ni de la targeta, se’ls donarà la possibilitat de dipositar-los en una urna habilitada a l’Ajuntament, i els diners es destinaran a altres projectes i serveis municipals.

 

Recorda:

- Vals descompte. El talonari té un total de 6 vals descompte, un per establiment. El valor de cada val és 4€, i només es vàlid a compres superiors a 20€.

Establiments adherits: Cal Jordi, Condis (Calaf), Forn Palau, Can Torrens – Ca la Maria, Farmàcia Gabriel Jiménez (només articles de parafarmàcia)  i Restaurant Llenegues.

- Targeta moneder. El valor de la targeta moneder és 50€ x persona destinats a gaudir dels serveis del poble. La targeta és distribuïda per unitat familiar amb l’import sumat de tots els seus integrants.

Serveis disponibles: Instal·lacions i manteniment Miquel, Estany Instal·lacions, Grup Almansa, Ben Plantats, Cristina Berenguer (psicologia), La Rectoria Vella, Fanatik Vinilos, Fusteria Navas i Restaurant Canaletes (Igualada).

- Durada de la campanya. De l’1/08/2020 a l’1/12/2020, ambdós dates incloses. Un cop finalitzada la campanya, si els vals o la targeta no s’han utilitzat quedaran totalment fora de servei.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 12:15