Projecte d'urbanisme per a l’espai públic

Del 14 al 21 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha impulsat un projecte d’urbanisme per a la gestió i millora de l’espai públic i equipaments municipals i el seu entorn municipal. La iniciativa compta amb un equip tècnic d'arquitectes i paisatgistes.

El projecte té com a objectiu millorar l’espai públic de Sant Martí Sesgueioles i el seu entorn, crear una identitat comuna de poble que es sostingui sota els valors més apreciats pel territori, i crear iniciatives i accions de promoció turística a Sant Martí Sesgueioles.

Per tal de començar-ne a treballar, la setmana del 7 de setembre es va enviar un qüestionari a totes les persones residents al municipi, per tal de situar-les en el centre de les decisions que afecten a Sant Martí Sesgueioles.

El qüestionari de consulta pretén detectar punts d’actuacions de millora en l’espai públic, i poder-hi actuar des de la perspectiva de la sostenibilitat econòmica, ambiental i social; així com també promoure la participació col·lectiva del poble per tal de recollir idees, valors, suggeriments i critiques constructives del paisatge urbà i l’entorn municipal centrats en una millora de futur.

Es tracta d’un projecte a llarg termini que en aquesta primera fase demana la participació ciutadana de forma voluntària. 

Tots aquells i aquelles que vulgueu aportar la vostra col·laboració, demanem entregar el qüestionari durant tota aquesta setmana a l’Ajuntament, del 14 al 20 de setembre. Es pot dipositar també a la bústia o escanejar i enviar a l'email de l'Ajuntament: st.martisa@diba.cat Pots també descarregar-te el qüestionari en format digital a través de l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 16:28