Recollida del kit de reciclatge

Del 2 a les 11:00 al 3 de març de 2019 a les 20:00

El proper dilluns 4 de març es farà la retirada de tots els contenidors actuals de Sant Martí Sesgueioles, i s'instal·laran àrees tancades amb els cinc contenidors, en el marc del nou servei comarcal impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia, que implica 21 municipis més de la comarca.

Amb aquest sistema de recollida, es vol assolir el 70% de recollida selectiva i posar la comarca al capdavant de Catalunya i d'Europa en matèria de reciclatge. Ens trobem davant d'un repte important i estem segurs que amb la implicació de tots farem que sigui un gran èxit.

Des del Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament us animem a conèixer tots els detalls del nou sistema i a participar-hi des del primer dia; per informar-vos de tots els detalls, el proper dissabte 23 de febrer, a les 12 hores, hi haurà una sessió informativa, al Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao – La Fàbrica.

Caldrà que tothom reculli el seu el kit de reciclatge, el dissabte 2 o diumenge 3 de març,  d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, al Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao – La Fàbrica.

A més, per accedir a les àrees tancades es necessitarà disposar d'un clauer que s'entregarà conjuntament amb el kit de reciclatge.

Tothom qui vulgui més informació, pot visitar la web www.anoiaverda.cat .

Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao – La Fàbrica

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.02.2019 | 10:08