Tot a punt per la festa major de Sant Martí Sesgueioles

Dissabte, 5 d’agost de 2023

Del 18 al 21 d’agost, Sant Martí Sesgueioles es prepara per celebrar la festa més esperada de l’any. Un any més, el programa inclou activitats adreçades a totes les edats.

La festa començarà divendres, amb el tradicional concurs de dibuix “L’estiu a Sant Martí”, acompanyat d’un berenar per a totes les persones existents, a la zona de la piscina municipal.

A les 7 de la tarda, el carrer de Baix disputarà el torneig d’escacs, per a totes les persones aficionades a aquest esport de taula. Seguidament, a les vuit es farà el tradicional repic de campanes, i a dos quarts de deu l’AFA “La Morera” organitzarà el sopar popular, i  a les 11 del vespre hi haurà l’esperat bingo.

La nit de divendres seguirà amb música i festa, amb Dj Rutxo i Dj Stalky.

Dissabte 19 a les 11 del matí serà el torn de la Baixada d’andròmines, a les 11 del matí, des del campanar fins el bar del Pati. A l’acabar hi haurà vermut per a tots els participants al bar Racó.

La tarda de dissabte començarà a dos quarts de set de la tarda, amb la ballada de gegants de Sant Martí Sesgueioles. Enguany els acompanyarà  les colles geganteres de Castellfollit de Riubregós i Calaf. Arribats a la plaça de l’Ajuntament, Enric Casellas serà el responsable del pregó d’enguany, acompanyat de l’hereu i la pubilla del municipi. En acabar, hi haurà berenar per a tothom.

A les 10 del vespre se celebrarà una nova edició de la divertida Escala en Hi-FI. Acte seguit, a dos quarts d’una de la matinada, tindrà lloc el concert de Lasta Sanco que, tal com es defineixen, són una proposta musical nova formada per 4 membres de Cervera, que té un estil molt particular i que balla pel mestissatge i l'electrònica. Finalment Dj Diana tancarà la nit amb música i festa.

El diumenge arrencarà amb l’Open mixte de frontó, que durarà tot el dia. A les 11 del matí, tindrà lloc la missa solemne, oficiada per Mn Valentí Miserachs. Seguidament, a dos quarts d’una, hi haurà la tradicional ballada de sardanes, amb la cobla Vents de Riella..

A la tarda continuarà el ball, amb l’orquestra Madison a les 7. Seguidament a dos quarts de 9 hi haurà l’entrega de premis del concurs de dibuix, i arribada la nit, campionat de duro a dos quarts d’11 del vespre. Els joves tancaran la nit de diumenge, amb festa jove a càrrec de Dj Ceba.

Finalment dilluns a les 11 del matí els més petits podran jugar a jocs de cucanya, i finalment a les 7 de la tarda serà el torn de l'última actuació, amb havaneres amb el grup Mar Brava, i també s’oferirà rom cremat.

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles desitja una molt bona festa major, amb germanor i sense incidents.

 

Darrera actualització: 5.08.2023 | 10:37