Arriba la festa major d’hivern de Sant Martí Sesgueioles

Divendres, 3 de novembre de 2023

El pròxim dissabte 11 de setembre, Sant Martí Sesgueioles celebra la seva festa major d’hivern, amb motiu de sant Martí.

Després de l’èxit de l’any passat, enguany, a les 10 del matí, tornarà a tenir lloc la gimcana per a tota la família, plena de jocs i riures.

A les 12 del migdia tindrà lloc el concurs de paelles i dinar de germanor, al centre polivalent Josep Ma Torras Cao “La Fàbrica”. Tothom qui vulgui participar-hi, cal que s’inscrigui per grups; es cuinarà al voltant de la Fàbrica i cadascú cal que porti el seu fogonet, paella i estris. L’Associació de Joves de Sant Martí oferirà servei de bar.

Acabat el dinar, se celebrarà un bingo musical i, a les 6 de la tarda, serà torn del concert de versions i de cançons pròpies del grup Desmai (Andrea i Roger)

A les 9 del vespre, l’Associació de Joves organitzarà “La noche ochentera”, una festa amb música dels 80 i 90. L’entitat anima a tothom a vestir-se de l'època.

Per sopar, l’associació oferirà entrepans per qui vulgui sopar, i a les 12 de la matinada els joves han programat més festa amb DJ Ceba.

Darrera actualització: 3.11.2023 | 09:40