Ajuts econòmics per a la població en motiu de la crisi del Covid-19

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament necessita conèixer els perfils de les persones que es troben en situació d’atur o en recerca d’una primera feina, a través del qüestionari que s'adjunta.

Des de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, per tal de donar suport a la població davant la crisi de la pandèmia del Covid-19, s’estan treballant dues línies d’ajut per als santmartinencs i santmartinenques.

Per una banda, s’està estudiant la possibilitat d’utilitzar els diners pressupostats que no s’han gastat durant aquest 2020, per tal de destinar-los a tota la població. Per l’altra, s’està treballant en la creació de nous plans d’ocupació de curta durada, on cada persona pugui aportar els seus coneixements.

Pel que fa als diners pressupostats i no gastats durant el 2020, l’Ajuntament vol aprofitar per repartir-los entre les persones empadronades al municipi, a través de tiquets a descanviar a les empreses empadronades a Sant Martí Sesgueioles. Per fer-ho, a part de les empreses, també necessitem elaborar un directori d’autònoms interessats en formar part de la iniciativa, i conèixer-ne la situació.

Respecte de la creació de nous plans d’ocupació, l’Ajuntament necessita conèixer els perfils de les persones que es troben en situació d’atur o en recerca d’una primera feina. D’aquesta manera es podrà o bé crear plans d’ocupació, o bé un Banc de Temps gestionat per l’Ajuntament, amb un sou per les persones contractades, en benefici a tota la població.

Per tal de poder oferir aquest últim servei d’ajut, necessitem que tothom qui n’estigui interessat respongui el qüestionari de situació professional, ja sigui el que s’ha fet arribar a través de carta postal, o bé a través d’aquest enllaç:

 

Darrera actualització: 01.06.2020 | 10:07