Arribada la Pasqua, Caramelles de Sant Martí Sesgueioles

Dimarts, 26 de març de 2024

El pròxim diumenge 31 de març, amb motiu de Diumenge de Pasqua, els carrers de Sant Martí Sesgueioles s’ompliran de música i tradició amb les Caramelles. El Jovent de Sant Martí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, durant aquests dies està preparant la diada, per tal de poder fer gaudir a tothom de la tradició d’aquestes dates.

Tota la comitiva sortirà el mateix diumenge a les 9 del matí, des del Centre Polivalent Josep Ma Torras Cao i recorrerà el municipi amb un repertori de tres cançons: Sant Martí Vila Bonica, amb la lletra de Ramon Borràs i la música popular catalana; Ding-dong de Caramelles, amb la música i lletra de Ramon Borràs; i La Pasqua de la Civada, amb la lletra de Ramon Borràs i la música tradicional catalana, del “Ball de la Civada”. La direcció musical és a càrrec del músic santmartinenc Jeroni Pagan.

Per tal de preparar-se per la sortida, s’han programat tres assajos el dimecres 27, divendres 29 i dissabte 30 de març, a les 19 h, al centre polivalent Josep Ma Torras Cao “La Fàbrica”.

 

Darrera actualització: 26.03.2024 | 07:51