El departament d'acció climàtica, alimentació i agenda rural publica dos anuncis en matèria d'energia eòlica

Dijous, 9 de febrer de 2023

El departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Generalitat de Catalunya ha publicat dos anuncis en relació a la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia i de construcció, autorització del projecte d’actuació específica d’interès públic en sòl no urbanitzable i avaluació d’impacte ambiental del projecte de parc eòlic anomenat PE Anoia i Segarra II, de 29,9 MW sobre terreny en sòl no urbanitzable, i la seva infraestructura d’evacuació, als termes municipals d'Ivorra i Estaràs, a la província de Lleida, i Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Calaf, Sant Martí, els Prats, Rubió, Veciana i Calonge de Segarra, a la província de Barcelona (exp. FUE-2021-02161704).

El segon, se sotmet a informació pública la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia, autorització administrativa de construcció, autorització del projecte d’actuació específica d’interès públic en
sòl no urbanitzable i avaluació d’impacte ambiental del projecte del parc eòlic anomenat Anoia i Segarra III, de potència total instal·lada de 37,2 MW limitada a 35,7 MW sobre terreny, en sòl no urbanitzable, als termes municipals de Castellfollit de Riubregós i Calonge de Segarra, a la província de Barcelona, i les seves infraestructures d’evacuació, línies soterrades a 30 kV, subestació SET Calonge 30/220 kV, línia aèria d’alta tensió 220 kV, centre de mesura i línia soterrada d’alta tensió 220 kV, als termes municipals de Calonge de Segarra, Pujalt, Calaf, Sant Martí Sesgueioles, els Prats de Rei, Veciana i Rubió, a la província de Barcelona (exp. FUE-2021-02161860, ref. 2254).

S'adjunten a la notícia.

Darrera actualització: 9.02.2023 | 21:40