El ple de l’Ajuntament aprova congelar els impostos i taxes per aquest 2021

Dijous, 29 d’octubre de 2020

Dilluns 26 d’octubre va tenir lloc el ple de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles on, entre d’altres temes, es va debatre entre tots els grups municipals les actuacions a efectuar davant l’agreujament de la pandèmia de la Covid-19.

Una de les accions acordades ha estat congelar els impostos i taxes per aquest 2021, i no cobrar la taxa d’ocupació amb taules i cadires del bar, per tal d’ajudar a la població davant aquesta crisi que està provocant el virus a la nostra societat.

Entre d’altres, també es va acordar cancel·lar els actes previstos aquesta última setmana d’octubre i els actes del mes de novembre, com són les activitats de ioga i gimnàstica, la VIII Pedalada-Caminada Memorial Gerard Borràs i la Festa Major d’Hivern del municipi.

Per altra banda, a part de les dues noves campanyes de suport al comerç local que l’Ajuntament té en marxa, també es va decidir contractar una persona com a dinamitzadora de la gent gran. Donat que es preveu un hivern dur en motiu de la pandèmia, l’objectiu que es busca és poder donar suport emocional a la gent gran de Sant Martí Sesgueioles, però també assessorament i ajuda amb noves tecnologies, activitats de memòria, etc.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 12:42