El ple de l’Ajuntament aprova congelar els impostos i taxes per aquest 2021

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 00:00

Dilluns 26 d’octubre va tenir lloc el ple de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles on, entre d’altres temes, es va debatre entre tots els grups municipals les actuacions a efectuar davant l’agreujament de la pandèmia de la Covid-19.

Una de les accions acordades ha estat congelar els impostos i taxes per aquest 2021, i no cobrar la taxa d’ocupació amb taules i cadires del bar, per tal d’ajudar a la població davant aquesta crisi que està provocant el virus a la nostra societat.

Entre d’altres, també es va acordar cancel·lar els actes previstos aquesta última setmana d’octubre i els actes del mes de novembre, com són les activitats de ioga i gimnàstica, la VIII Pedalada-Caminada Memorial Gerard Borràs i la Festa Major d’Hivern del municipi.

Per altra banda, a part de les dues noves campanyes de suport al comerç local que l’Ajuntament té en marxa, també es va decidir contractar una persona com a dinamitzadora de la gent gran. Donat que es preveu un hivern dur en motiu de la pandèmia, l’objectiu que es busca és poder donar suport emocional a la gent gran de Sant Martí Sesgueioles, però també assessorament i ajuda amb noves tecnologies, activitats de memòria, etc.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 12:42