El X Memorial Gerard Borràs guanya el premi de l'esport de l'Alta Segarra

Dilluns, 5 de febrer de 2024

Divendres 2 de febrer, va tenir lloc la VII Nit de l'Esport i la Cultura, organitzada per l'Ajuntament de Calaf per reconèixer a entitats, persones i projectes singulars destacats al llarg del 2023 en l’àmbit de la cultura o l’esport a Calaf i l’Alta Segarra.

Sant Martí Sesgueioles hi va ser present amb dues de les nominacions que optaven als premis, per una banda la Colla Grallera i Gegantera de Sant Martí, que optava al Premi Alta Segarra de la Cultura; i per altra el X Memorial Gerard Borràs, que va ser nominat al Premi Alta Segarra de l’Esport.

Finalment el X Memorial Gerard Borràs va obtenir el Premi Alta Segarra de l’Esport. La cita anual esportiva d’octubre a Sant Martí Sesgueioles va ser la guanyadora en l’àmbit de l’esport; per ser una trobada que any rere any reuneix a tot el poble i veïns i veïnes per recórrer els camins i l’entorn que envolta el municipi. El premi el va recollir la Carlota Borràs, germana del Gerard, a qui fa homenatge la iniciativa.

Des de l’Ajuntament es felicita tota l’organització de la Nit de l’Esport i la Cultura, com també a les dues iniciatives nominades, a la guanyadora i a la resta de premiats i premiades.

 

Darrera actualització: 5.02.2024 | 19:12