Els diputats Jordi Albert i Alba Camps visiten Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 23 de de febrer de 2022 a les 00:00

El passat divendres 18 de febrer, el diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Albert, va visitar l'empresa santmartinenca SM Agro, per tal de conèixer les seves necessitats i situació, com a membre de les comissions de treball, indústria i formació professional.

El mateix divendres, la també diputada al Parlament, Alba Camps, secretaria de política municipal i projectes transversals d'Esquerra Republicana, va visitar Sant Martí Sesgueioles acompanyada per en Jordi Serra i Pol Altayó. Entre d'altres temes, es va parlar de com la secretaria podia ajudar a millorar el dia a dia del municipi.

Pròximes visites al mes de març

Dijous 24 de març, la directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Natalia Mas, visitarà l’empresa Apliclor Water Solutions.

Acte seguit, divendres 25 de març, la Sra. Mª Teresa Clotet,  directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central, visitarà Sant Martí Sesgueioles per parlar sobre el comerç al municipi i l’urbanisme.

Darrera actualització: 17.03.2022 | 16:27