Es constitueix el Ple del Consell de la Mancomunitat de l’Alta Segarra per al mandat 2023-2027

Dimecres, 20 de setembre de 2023

Un cop celebrades les Eleccions Locals del passat mes de maig i havent designat els diferents plens dels Ajuntaments de l’Alta Segarra els i les vocals que els representaran al Ple del Consell, s’ha celebrat la constitució de l’esmentat òrgan mancomunat.

En l’esmentat acte s’ha procedit a l’elecció de la presidència, que serà de Calaf, i la vicepresidència de la Mancomunitat, que serà per Els Prats de Rei, que han recaigut en les alcaldesses dels dos municipis amb més població de l’Alta Segarra.

Posteriorment, s’ha celebrat el ple del cartipàs per aquest mandat, que ha definit la periodicitat de les sessions del ple; entre altres assumptes.

En el darrer mandat, la Mancomunitat ha aconseguit la creació del servei del transport a demanda a l’Alta Segarra, així com també ha impulsat diversos projectes en el marc de l’Economia Social i Solidària i ha treballat en el reconeixement de la comarca de l’Alta Segarra.

L’objectiu d’aquest ens és exercir de lobby per a la defensa dels interessos de l’Alta Segarra, per tractar d’assolir un major nivell de serveis al territori, per millorar la vida de les persones a l’Alta Segarra.

És de ressenyar que els membres d’aquest ens no perceben cap tipus de dieta ni indemnització per l’assistència a aquestes reunions.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 15:25