Gran festa major, a Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 24 de d’agost de 2022 a les 00:00

Del 19 al 22 d’agost, Sant Martí Sesgueioles va viure la seva festa major, en el seu format habitual, i amb un munt de novetats, després de les restriccions dels últims anys.

Divendres es va fer el tradicional concurs de dibuix, i acte seguit el repic de campanes. Com a novetat, enguany el sopar popular i bingo va ser organitzat per l’AFA Font de l’Anoia, qui es va implicar activament amb la festa major.

Una de les grans novetats d’enguany va ser la baixada d’andròmines, que va tenir lloc el mateix dissabte 20 al matí. Una activitat molt ben rebuda, que va acollir grans enginys i una molt bona participació.

La tarda de dissabte va ser torn per la tradició, amb la cercavila dels nous gegants de Sant Martí Sesgueioles, acompanyats dels vells i dels de Calaf, amb la música de la xaranga HoPeta Street Band. A l’arribada va tenir lloc el pregó, que enguany va ser a càrrec de l’alcaldessa Rosa Narbona, i la presentació de l’hereu i la pubilla de Sant Martí Sesgueioles.

Durant el vespre de dissabte es va celebrar una de les activitats destacades d’aquesta edició, que va ser la recuperació de l’escala en Hi-Fi. L’espectacle va rebre una gran participació i va sorprendre a tothom qui en va formar part. A la nit, l’actuació de Karaoke’s Band i de Dj Campà va posar fi als actes de dissabte, amb molta música i entreteniment.

El diumenge de festa major va comptar amb diferents propostes de ball, des de sardanes fins a ball d’orquestra; i finalment dilluns es va poder gaudir de l’actuació del nou grup de música de proximitat, el trio El Gaig Daurat.

Darrera actualització: 24.08.2022 | 12:44