Gran Setmana de la Gent Gran a Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 23 de novembre de 2023

Sant Martí Sesgueioles va celebrar una gran Setmana de les Persones Grans, per primera vegada amb una setmana d'activitats gratuïtes adreçades a les persones grans del municipi, del 13 al 19 de novembre.

El tret de sortida dels actes serà el dilluns mb un original taller de podcast, que va tenir molt bona acollida i que va servir per compartir històries del municipi i records.

Dimarts al migdia, la dietista nutricionista Alba Creus va oferir una xerrada sobre “Alimentació per a la gent gran en forma”; vam conèixer la importància de la bona alimentació en l’envelliment, i els canvis que es produeixen en el nostre organisme i com es poden ajudar a través d’una bona nutrició. El mateix dimarts també es va celebrar una sessió de ball.

El Col·lectiu Eixarcolant dijous va oferir un taller de cuina amb plantes silvestres, on vam descobrir com fer varis plats amb plantes silvestres que després podrem integrar a la cuina del nostre dia a dia. L’experiència de totes les persones participants va ser molt enriquidora, i va ser un taller que va agradar molt.

Divendres vam ballar amb la sessió de ball en línia, amb la Marga; i dissabte es va realitzar una passejada popular amb explicació històrica del poble. La sortida va acollir persones de totes les edats, que van conèixer i descobrir el nostre patrimoni i orígens.

La Setmana de les Persones Grans va acabar el diumenge amb una missa a l'església parroquial, i el dinar de germanor. Més de 60 persones es van reunir a la Fàbrica per dinar conjuntament, i acte seguit hi va haver ball a càrrec de Joan Vilandeny.

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles agraeix tota la participació rebuda, davant un programa d’activitats nou al poble.


 

Darrera actualització: 23.11.2023 | 19:04