La Capella del Roser acull l’exposició "Mulieres et aliae criaturae" de l’artista Pato
Aquest cap de setmana, amb motiu del cicle Ressons del Roser, la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles acull una exposició de l’escultora i paisatgista Pato
El cap de setmana del 5 i 6 de juliol, la Capella del Roser de Sant Martí Sesgueioles obrirà de nou les portes a la cultura amb l’exposició “Mulieres et aliae criaturae” de l’escultora i paisatgista Pato, que es podrà visitar tant dissabte com diumenge en horari de matí i tarda, d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h. Una nova proposta cultural, dins el Cicle cultural Ressons del Roser, impulsada per l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles amb el suport de l’Associació Cultural La Corriola.
El cicle Ressons del Roser neix amb la voluntat de dinamitzar la Capella del Roser, un espai patrimonial singular del municipi, mitjançant una programació cultural diversa, oberta a tothom i amb vocació de fomentar l’accés a la cultura i la reflexió des de múltiples disciplines.
Durant tot l’any s’han programat activitats amb motiu del cicle Ressons del Roser, després de l'exposició d’aquest cap de setmana, estan previstes les següents activitats:
- Del 15 al 18 d’agost: Exposició Somnis de fang de Montse Dachs, escultora.
- 14 de setembre: Presentació i audició d’instruments medievals amb Laura de Castellet, doctora en Història Medieval.
- 9 de novembre: Concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Calaf.
- Del 6 al 8 de desembre: Exposició Art sostenible en fusta de Gabriela Colàs.
Totes les exposicions es podran visitar d’11 a 13 h i de 18 a 20 h, mentre que les presentacions i concerts tindran lloc a les 11:00 h.
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles reafirma el seu compromís amb la posada en valor del patrimoni històric i artístic del municipi, tot promovent una programació cultural de qualitat i accessible per a tota la ciutadania.
La Capella del Roser, construïda al segle XVII i inclosa a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, esdevé així l’escenari d’un projecte que combina història, art i comunitat.