L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles impulsa una xerrada sobre “Com acompanyar el pas a l'adolescència”

Dimecres, 10 d’abril de 2024

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, a través d’un recurs atorgat per Diputació de Barcelona, impulsa una xerrada sobre Com acompanyar el pas a l'adolescència”. La sessió tindrà lloc el divendres 19 d’abril, a les 19h, al centre polivalent Josep Ma Torras Cao “La Fàbrica”.

La xerrada, adreçada a famílies de joves adolescents, té com a objectiu oferir eines que ajudin a les famílies d’adolescents i joves a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa. 

Alguns dels continguts que s’hi tractaran són: Canvis físics, emocionals i socials en l’adolescència; com ajudar als adolescents a afrontar l’angoixa que produeixen els canvis;  estratègies per parlar de sexualitat, consums d’alcohol i tabac, ús de pantalles…, factors protectors i factors de risc; senyals d’alarma. Habilitats comunicatives per parlar sobre afectivitat i sexualitat des d’una perspectiva sana i positiva; diversitat sexual, de gènere i d’orientació; i recursos d’interès: serveis d’atenció i assessorament sobre sexualitat del municipi, webs, llibres…

La xerrada és gratuïta.

 

Darrera actualització: 10.04.2024 | 07:09