Nou equip docent a l’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 30 de de setembre de 2021 a les 00:00

L’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles ha encetat el nou curs escolar 2021/22 amb un nou equip docent; l’escola rural, que forma part de la ZER Vent d’Avall, aquest curs compta amb un total de 17 alumnes: 5 d’Educació Infantil i 12 d’Educació Primària.

El nou equip docent està format per l’Ester Garriga, mestra d’Educació infantil  i directora de l’Escola,  la Marta Martín mestra d’Educació Primària i mestres itinerants de les diferents especialitats, com són: música, anglès, educació física, religió, educació especial i la  intervenció d’una psicòloga de l’Equip d’Assessorament Pedagògic que hi intervé quan és necessari.


Aprenentatge a través de la convivència

A l’escola Font de l’Anoia sobretot es potencia el treball de la convivència amb tota la comunitat educativa, però sobretot entre els infants de l’escola. Es treballa conjuntament l’experimentació, la investigació, el gust per la lectura  i la creativitat artística.

L’escola també aprofita l’entorn rural de Sant Martí Sesgueioles per realitzar sortides quinzenals, que permeten als alumnes conèixer el poble i gaudir de la natura que ens envolta.


Nova AFA, amb gran implicació escolar

Enguany l’escola també compta amb un equip renovat a l’Associació de famílies de l’Escola, amb la nova arribada d’infants de diferents edats. L’AFA coordina el menjador de l’Escola, les extraescolars i diferents activitats festives (caramelles, Sant Jordi, final de curs, etc.).

Darrera actualització: 30.09.2021 | 12:35