Nou servei de caixer mòbil a Sant Martí Sesgueioles

Dimarts, 16 d’abril de 2024

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el nou servei d’assistència en caixer mòbil a Sant Martí Sesgueioles. Les primeres visites seran dimarts 30 d’abril a les 11 del matí, i dilluns 13 de maig, a la mateixa hora; la parada tindrà una durada de 20 minuts.

El nou servei és un vehicle que oferirà el servei de caixer mòbil, on es pot utilitzar qualsevol targeta de dèbit, crèdit o prepagament, amb independència de l’entitat de crèdit amb què els usuaris tinguin el compte bancari. També permet treure efectiu amb targeta i mòbil, consultar els últims moviments i el saldo, canviar el PIN i recarregar una targeta prepagament. Per treure efectiu del caixer mòbil, els usuaris hauran de pagar una comissió d’1,35€ mentre que la resta de serveis són gratuïts.

A l’interior del vehicle, es podrà domiciliar i fer el pagament de tributs locals de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT), així com rebre informació dels diversos serveis que presta la Diputació de Barcelona.

L’objectiu del nou servei és assegurar que els municipis que no disposen d’oficina bancària ni de caixer automàtic, puguin treure efectiu amb qualsevol targeta de dèbit, crèdit o prepagament, amb independència de l’entitat de crèdit amb què els usuaris tinguin el compte bancari. Al caixer mòbil es podrà pagar i domiciliar rebuts de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, i rebre informació dels serveis que presta la corporació. 

Un vehicle amb tota la seguretat

L’empresa Prosegur és la prestadora d’aquest servei, que es fa en un vehicle homologat i que disposa de totes les condicions de seguretat i de personal que la normativa requereix. Al seu interior, una persona oferirà ajuda personalitzada, per a resoldre qualsevol qüestió sobre el seu ús. 

Una de les seves característiques és la incorporació de plaques solars per a un funcionament més respectuós amb el medi ambient.

 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 16:30