Nova campanya de comerç: “Comprant a casa, tots hi guanyem”

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquesta tardor, l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles posem en marxa la campanya de comerç “Comprant a casa, tots hi guanyem”. La campanya té com a objectiu impulsar el comerç del municipi premiant a les persones que contribueixen a fer-lo créixer, mitjançant les seves compres.

La campanya d’enguany anima als santmartinencs i santmartinenques a comprar als comerços del poble. Durant el mes de novembre, les llars han rebut un cartó de joc que hauran d’omplir amb tres segells de tres comerços del municipi diferents; havent emplenat els tres buits, l’Ajuntament els farà entrega d’una bossa de Sant Martí Sesgueioles de regal.

Què cal fer com a comerç adherit?

Tothom qui faci una compra superior a 10 euros pot rebre un segell al cartó de joc. No es pot posar més d’un segell del mateix comerç a un mateix cartó.

Quant dura la campanya?

El temps per participar i rebre un segell per compra feta és fins el 31 de desembre de 2022.

Què ha de fer el client quan tingui el cartó complet?

Un cop el client tingui el cartó amb els 3 segells de les 3 compres marcades, cal que el faci arribar a l’Ajuntament, on li faran entrega d’una bossa regal.

Qualsevol dubte o suggerència, podeu contactar amb l’Ajuntament a través del correu electrònic st.martises@sesgueioles.cat o bé trucant al 93 868 11 22.

Darrera actualització: 02.11.2022 | 09:48