Noves incorporacions de personal a l’Ajuntament

Dilluns, 13 de juliol de 2020

D’acord amb els processos de selecció de personal que va iniciar l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, per tal d’oferir ocupació al municipi i ajudar a la població davant la crisi econòmica generada per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament ja compta amb noves incorporacions de personal.

S’han contractat cinc persones, en el marc dels processos de selecció de personal dins del Pla d’ocupació municipal – Covid 19.

El Sr. A.O. s’ha contractat com a ajudant de brigada durant 5 mesos. Com que no es va presentar ningú empadronat al municipi, es va triar el Sr. A.O. de Calaf, que havia treballat al municipi amb un pla d’ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia.

La Sra. M.E. com a dinamitzadora de comerç i turisme. Ens ajudarà durant tres mesos a tirar endavant els projectes “ Comprant a casa, hi guanyem tots! “ i la “Fira de la Margaridó”.

Finalment, el Sr. V.R., el Sr. P.B. i el Sr. D.C., com a ajudants de brigada durant dos mesos en les diferents tasques de manteniment del municipi.

                                                                                                                                

Les despeses seran finançades per subvencions de la Diputació de Barcelona, i part amb fons dels diners no gastats del pressupost municipal a causa de la Covid-19.

Darrera actualització: 14.07.2020 | 17:16