Participa a la 15a edició de la revista cultural Margaridó

Dijous, 2 de juny de 2022

Com cada any, arriba el bon temps i amb ell la preparació de la revista cultural de Sant Martí Sesgueioles, la Margaridó. Ja estem treballant per tal que la publicació cultural anual del municipi pugui ser a totes les cases arribada la festa major, a l’agost.

Un any més, des de l'Ajuntament fem una crida per tal que tothom qui vulgui aportar contingut per a l'edició d'enguany, el faci arribar a l'Ajuntament a través del correu electrònic (st.martises@sesgueioles.cat). Cal que els textos s'enviïn en format document (.doc), amb tipografia Arial número 11.

A més, aquest any, l'edició comptarà amb un recopilatori de fotografies de cotxes, sota l'eslògan "el cotxe de la meva vida".per aquest motiu animem a tothom a participar fent-nos arribar també fotografies de cotxes que hagin tingut a casa, amb l'any del cotxe.

La Margaridó és la revista de Sant Martí Sesgueioles no només perquè es reparteix al municipi, sinó perquè és fruit de les aportacions de santmartinencs i santmartinenques. L’essència de la publicació és la implicació de totes les persones que cada any la fan possible.

L'últim dia per a enviar material per a la Margaridó 2022 és l'1 de juliol de 2022.

Us animem a participar-hi!

Darrera actualització: 2.06.2022 | 11:53