Participa al rodatge cinematogràfic fictici "El Cel del Carmel" a Sant Martí Sesgueioles

Dilluns, 16 de maig de 2022

El pròxim 11 de juny Sant Martí Sesgueioles acollirà el rodatge cinematogràfic fictici del cicle "El Cel del Carmel", consolidat a la programació del Centre Cívic Carmel (Barcelona) per a acostar el món del cinema a la població. Es tracta de la simulació d'un rodatge que situarà a totes les persones participants com a equip de filmació preparat per a rodar unes escenes d'una pel·lícula a Sant Martí Sesgueioles. La iniciativa compta amb la direcció de l'actor Marius Hernández (La Riera, El Cor de la Ciutat, Ventdelplà, ...) i l'actriu Gemma Deusedas (Temps de Silenci, Polònia, Boca Norte...).

Està previst que es facin quatre actuacions fictícies a llocs especials de Sant Martí Sesgueioles: la Capella del Roser, el safareig, etc. i la voluntat dels promotors és que en el rodatge hi participi gent del municipi.

Per a les quatre actuacions es repartiran els diferents rols tècnics entre els participants i seguidament es farà la ruta cinematogràfica per les diferents localitzacions on es rodaran les escenes. A cada ubicació, els actors i actrius del Carmel i de Sant Martí Sesgueioles faran les interpretacions pertinents i s'introduiran petites nocions sobre aspectes tècnics i trucs del món del cinema, amb molt d'humor i participació del públic. 

Convocatòria per a participar com a actors i actrius amateurs o professionals

L'organització del rodatge impulsa una convocatòria per buscar actors i actrius (amateurs o no) que vulguin participar el dia 11 en aquest espectacle. La convocatòria serà el dissabte dia 28 de maig, ical que tothom qui n'estigui interessat s'apunti a l’ajuntament abans del dia 20 de maig. 

Es tracta d'una gran experiència i oportunitat de treballar i aprendre de dos actors molt professionals i coneguts, com són en Marius Hernández i la Gemma Deusedas.

Vermut musical, dinar i programa de ràdio

Al finalitzar el rodatge fictici, el mateix dissabte 11 de juny, totes les persones participants podran gaudir d'un vermut musical, amb música en directe, i acte seguit es farà un dinar a la zona de barbacoes de Sant Martí Sesgueioles.

A la tarda del mateix dissabte està previst que es faci un programa de ràdio sobre el món del cinema. En ell es parlarà sobre cinema i música.

 

Tothom qui hi vulgui participar, pot apuntar-se a l'Ajuntament abans del divendres 20 de maig.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 10:23