Petits, joves i grans gaudeixen d’una participada festa major de Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 23 d’agost de 2023

Dilluns 21 d’agost Sant Martí Sesgueioles va posar punt i final a quatre dies de festa major, en una edició plena d’activitats adreçades a totes les edats.

Aquesta ha estat una festa major on hi han gaudit des dels més petits, passant pels joves fins els més grans. L’Ajuntament destaca les sessions de DJ de divendres i dissabte, i el concert de Lastra Sanco de dissabte, que van fer ballar tot el poble, tot barrejant generacions celebrant la festa major. 

També la gran acollida del sopar popular organitzat per l’AFA “La Morera”, que va omplir la plaça de l’Ajuntament amb gairebé 270 persones.

Una de les cites més divertides i esperades va ser la baixada d’andròmines, que va comptar amb enginyosos vehicles que van recórrer des del campanar fins el bar del Pati. 

Una de les sorpreses de la festa major i que genera més expectació des de la seva consolidació al programa de la festa és l’escala en Hi-Fi. Enguany es va comptar amb 12 actuacions de persones del municipi, totes elles molt divertides, com el Chikilicuatre; la sorpresa de la nit va ser l’actuació de l’alcaldessa, que va sortir a cantar per a tothom.

Ha estat també una festa major amb l’esport com a protagonista, amb l’Open Mixte de Frontón, i el participat torneig d’escacs. La resta d’activitats també van tenir molt bona acollida i tothom en va gaudir. 

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles agraeix a totes les persones i entitats que han fet possible la festa major, i felicita a tots els veïns i veïnes la bona convivència durant la celebració. 

*Imatge de Valerio Cataldi

 

Darrera actualització: 23.08.2023 | 19:24