Portes obertes de l’Escola Font de l’Anoia

Dimecres, 28 de febrer de 2024

Els dilluns 4 i 11 de març, l’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles obre les seves portes per descobrir les seves instal·lacions i metodologia de treball, de cara a les preinscripcions del proper curs 2024/25.

Les portes obertes seran en horari de 15 a 17 hores, i cal demanar hora a través del telèfon 634 797313.

L’Escola Font de l’Anoia és una escola rural que pertany al Zer Vent d’Avall. Cobreix les línies educatives de llar d’infants (I1 i I2), educació infantil i educació primària. Concretament, la Llar d'Infants és un equipament nou, estrenat durant el curs 2023/24.

Escola Font de l’Anoia, una escola referent en innovació i creativitat

L’Escola Font de l’Anoia s’ha convertit en una escola rural de referència en concepte d’innovació i creativitat. A banda d’acollir un projecte pilot educatiu per ensenyar anglès als seus alumnes, anomenat  LaLa·Little·Kids, l’escola també compta amb una línia pedagògica centrada en la creativitat artística, la digitilització, la potenciació de la llengua anglesa i el foment de la inclusió i la convivència entre l’alumnat i la comunitat educativa. 

L'objectiu és esdevenir una escola viva centrada en l’infant, oferint-li l’oportunitat d’explorar, dialogar i emocionar-se per ajudar-lo a créixer, a través de projectes, sortides, cura de l'hort, etc.

Bombolles elèctriques, el videoclip per a atraure nens i nenes a l’escola

El passat mes de juny, els alumnes de l’escola van preparar un espot promocional amb l’objectiu de fer una crida als nens i nenes del municipi i rodalies a formar part de l’escola.

La nova cançó va ser creada pels alumnes durant el taller de música organitzat per la productora musical Virgi Borràs, i va donar com a resultat una peça nascuda per a generar interès a nous estudiants per inscriure's a l'escola rural i donar a conèixer els beneficis que aquesta ofereix.

Preinscripció escolar per al curs 2024/25

Tothom qui estigui interessat en la preinscripció escolar, ho pot fer a través d’aquest enllaç: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/inici/

Darrera actualització: 28.02.2024 | 07:13