Reemprèn un negoci a Sant Martí Sesgueioles

Dijous, 4 de febrer de 2021

Reempresa i la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona, impulsen el servei Reempresa a Sant Martí Sesgueioles, per tal de mantenir viu el nostre teixit comercial, i ajudar a comprar o vendre una empresa en funcionament.

Si ets una persona emprenedora, Reempresa t’ajuda a trobar un negoci en funcionament perquè no hagis de començar des de zero. I si tens un petit negoci i estàs a punt de jubilar-te o tancar, el servei t’ajuda a trobar una persona perquè agafi el teu relleu.

Sabies que és 7 vegades més fàcil reemprendre que crear un negoci des de zero?

És molt més fàcil comprar un negoci que ja funciona que crear-ne un des de zero. Per aquest motiu, el servei Reempresa t’ofereix informació, assessorament i acompanyament i t’ajuda a trobar el negoci que millor s’adapta a tu i als teus interessos.

 

Tens un negoci i ets a punt de jubilar-te?

El Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar una nova persona emprenedora que agafi el testimoni del teu negoci. Evitem que es perdin tants anys d’esforços i dedicació!

 

Ets una persona emprenedora?

T’estem buscant! Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses a Catalunya t’ofereix acompanyament i assessorament gratuït per emprendre a través d’un negoci que ja funciona.

 

T'interessa? Contacta amb l'Ajuntament per informar-te'n!

Tel. 93 868 11 22

st.martises@sesgueioles.cat

 

Darrera actualització: 4.02.2021 | 09:41