Revetlla de Sant Joan: gaudir com sempre i prevenir com mai

Divendres, 23 de juny de 2023

Arriba Sant Joan, i des de l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ens sumem a les recomanacions del departament d'Interior de Generalitat de Catalunya, i us animem a gaudir com sempre i prevenir com mai:

  • Està prohibida la realització de fogueres sense autorització prèvia tant dins com fora del casc urbà. Totes les fogueres han d’estar informades a l’Ajuntament i requereixen de permís de foc del Departament d’Acció Climàtica i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
  • Es prohibeix la utilització de material pirotècnic fora dels casc urbà i en solars que hi hagi restes de vegetació, o qualsevol activitat que pugui ocasionar de forma directa o indirecta un foc forestal a menys de 500 metres. Demanem que es tinguin en compte les recomanacions de seguretat en l’ús de petards (interior.gencat.cat/revetlles).
  • Recomanem l'ús responsable del material pirotècnic autoritzat i apel·lem al civisme de tothom per respectar el descans del veïnat i dels animals de companyia. Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, ni en béns públics i/o privats.

Moltes gràcies i bona revetlla de Sant Joan!

Darrera actualització: 23.06.2023 | 09:04