Sant Martí Sesgueioles celebra la Setmana de la Gent Gran

Divendres, 10 de novembre de 2023

Sant Martí Sesgueioles celebra la Setmana de les Persones Grans, amb una sèrie d'activitats gratuïtes adreçades a les persones grans del municipi, del 13 al 19 de novembre.

El tret de sortida dels actes serà el dilluns 13 amb un original taller de podcast, a l'entrada de l'Ajuntament. Durant aquest taller, tindran lloc entrevistes amb un programa de ràdio digital, on s’explicaran històries del poble.

Dimarts a les 4 del migdia, tindrà lloc una xerrada sobre “Alimentació per a la gent gran en forma”, a càrrec de la dietista nutricionista Alba Creus. A mesura que envellim, es van produint canvis en el nostre organisme i en el nostre estil de vida, per tant, hem d’adaptar la nostra dieta a aquests canvis.

A les 5 de la tarda se celebrarà una sessió de ball al centre polivalent Josep Ma Torres Cao “La Fàbrica”.

El Col·lectiu Eixarcolant formarà part de la programació de la Setmana de les Persones Grans, doncs dijous 16, a les 17.30 h, tindrà lloc un taller de cuina amb plantes silvestres. Se celebrarà a La Fàbrica, on aprendrem a fer varis plats amb plantes silvestres que després podrem integrar a la cuina del nostre dia a dia.

Divendres tindrà lloc una nova sessió de ball en línia, amb la Marga. Serà a les 7 de la tarda a la Fàbrica.

El dissabte 18 de novembre es realitzarà una passejada popular amb explicació històrica del poble, amb sortida a La Fàbrica. La passejada començarà a les 11h i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja. Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament o trucant al telèfon 938681122.

La Setmana de les Persones Grans acabarà el diumenge 19 de novembre amb una missa a l'església parroquial a les 13h, un dinar a la Fàbrica a les 14h i ball a càrrec de Joan Vilandeny després de sopar. El menú del dinar consta de paella, botifarres, patates al caliu, flam, vi i aigua. Cal reservar el trucant a l'Ajuntament per telèfon al 93 868 11 22.

L'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles convida a totes les persones grans del municipi a participar en les activitats de la Setmana de les Persones Grans. Aquestes activitats estan dissenyades per afavorir la interacció social, la salut i el benestar de la gent gran. Totes les activitats són gratuïtes.


 

Darrera actualització: 10.11.2023 | 05:40