Sant Martí Sesgueioles ja disposa del seu Mapa de Patrimoni Cultural

Dimecres, 18 de de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha finalitzat els treballs per a confeccionar el Mapa de Patrimoni Cultural del municipi, dins el projecte de recuperació del patrimoni. S'han acabat els treballs d'estudi i fitxatge dels diferents elements patrimonials de Sant Martí Sesgueioles, deixant una totalitat de 94 elements patrimonials fitxats.

L'empresa que ha realitzat aquest treball és Tríade Serveis Culturals a través de la Diputació de Barcelona, que s'ha encarregat de la coordinació i finançament del projecte. Aquest mapa és una manera àgil i pràctica de consulta dels elements patrimonials del municipi així com de posada en valor dels mateixos.

El resultat ja es pot consultar al Mapa de Patrimoni de la Diputació de Barcelona al següent enllaç https://patrimonicultural.diba.cat/municipi/sant-marti-sesgueioles o bé cercant al Google: Mapes de patrimoni cultural.

Mapes de Patrimoni Cultural de Sant Martí Sesgueioles

Els Mapes de Patrimoni Cultural són una sèrie de mapes de la Diputació de Barcelona fets municipi a municipi i que pretenen llistar i recopilar tota la informació del poble en un sol lloc. En ells s’hi poden trobar elements arquitectònics, patrimoni arqueològic, elements patrimonials d’art remarcables, edificis importants... Així com també patrimoni immaterial com ara festivitats, tradició oral, danses, cançons, arxius, etc. 

 

Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:24