Sant Martí Sesgueioles participa a les Jornades Europees de Patrimoni

Dimarts, 3 d’octubre de 2023

El pròxim dissabte 14 d’octubre, Sant Martí Sesgueioles participa a les Jornades Europees de Patrimoni amb la visita guiada “Sant Martí Sesgueioles. Vila moderna amb arrels medievals”. 

La visita tindrà lloc a les 11 del matí, i tindrà com a punt de sortida la Sala Polivalent Josep Maria Torras Cao “La Fàbrica”, a càrrec d’Anoia Patrimoni. És una visita gratuïta per descobrir i reviure els orígens del poble.

Per participar-hi, cal reserva prèvia a través del telèfon 621267135 o bé per correu electrònic reserves@anoiapatrimoni.cat.

Enguany l’activitat s’emmarca dins les Jornades Europees de Patrimoni, que se celebren arreu de Catalunya del 13 al 15 d’octubre. Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea. 

Les Jornades Europees de Patrimoni permeten conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any obren les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

 

Darrera actualització: 3.10.2023 | 08:05