Sessions de lego per a estimular la creativitat dels infants

Dimarts, 24 d’octubre de 2023

Els divendres a partir del mes de novembre, Sant Martí Sesgueioles inicia una prova pilot gratuïta de sessions de lego amb robòtica, per a potenciar l’estimulació i la creativitat dels infants.

Es tracta d’una activitat adreçada a infants de 4 a 10 anys, que tindrà lloc tots els divendres de 17.30 a 19 hores, al centre polivalent Josep Ma Torras Cao “La Fàbrica”. Durants els mesos de novembre i desembre, els tallers seran gratuïts. 

Per tal de participar-hi, cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a st.martises@sesgueioles.cat, o trucant a l’Ajuntament.

Prova pilot oberta a tots els nens i nenes de 4 a 10 anys

Cada setmana farem un projecte lliure on els nens i nenes faran un vehicle (un avió, un cotxe, un vaixell, etc.). Primer hi haurà una estona per berenar a La Fàbrica, seguidament es farà el projecte de Lego, i finalment s’acabarà jugant una estona més.

Les sessions són dinàmiques basades en el joc, apostant per la motivació i incentivant la curiositat de l’infant i que n’aprengui de forma natural, fomentant el treball en equip, l’organització, la paciència, el pensament crític, la curiositat i la creativitat.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 15:28