Tret de sortida a les obres de la carretera BV-1001, en el tram de Sant Martí Sesgueioles

Dimecres, 25 de de maig de 2022 a les 00:00

Inicien les obres de reforçament del ferm de la carretera BV-1001, per tal de rehabilitar-lo i millorar les mescles bituminoses en fred, així com la instal·lació d’un pas de peatons elevat. Es tracta d’una actuació que forma part de la reivindicació que l’actual equip de govern de l’ajuntament va fer a Carreteres de la Generalitat de Catalunya, en materia de millores i pacificació de la carretera. Concretament les actuacions iniciaran dilluns 30 de maig.


Per una banda, les reclamacions van remarcar la quantitat de camions que passen per aquesta carretera i el tonatge d’aquests que han fet que, durant tot aquest temps, el ferm hagi quedat malmès; per altra, també es va demanar el canvi de les biones que separen la zona de pas i les baranes del pont de la Via Verda, i la necessitat de trobar una solució al pas de vianants, pel perill que ha comportat fins ara.


Durant les obres es faran talls intermitents de la carretera, ja que es treballarà en un sentit i l’altre serà per donar pas alternatiu. L’ajuntament demana que es faci servir la via verda per accedir a la zona esportiva.
 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 10:30