TV3 visita l'Escola Font de l'Anoia i Sant Martí Sesgueioles

Dilluns, 10 de juliol de 2023

Aquest matí de dilluns, Sant Martí Sesgueioles ha rebut la visita de TV3 comarques, que ha vingut a conèixer l’Escola Font de l’Anoia i el nostre municipi. Aquesta visita ha servit per destacar el projecte de l’Escola, mostrar la nova cançó preparada pels alumnes del taller de música del centre, presentar la nova llar d’infants i donar a conèixer el municipi.

La nova cançó va ser creada pels alumnes durant el taller de música organitzat per la productora musical Virgi Borràs, i té com a objectiu principal promoure l’escola i omplir-la de nens i nenes. Aquesta iniciativa destaca el compromís d’escola per oferir una educació de qualitat i enriquidora per als més petits del nostre municipi.

A més a més, es va presentar la nova llar d'infants de Sant Martí Sesgueioles, que iniciarà el mes de setembre. Aquesta nova instal·lació permetrà ampliar l'oferta educativa i cuidar de la primera infància amb la dedicació i professionalitat que es mereixen.

Durant la visita, TV3 també ha tingut l'oportunitat de conèixer el nostre poble i de visitar alguns dels comerços locals, com Cal Sabater. Aquesta experiència ha posat de manifest com el nostre municipi està rejovenint i el compromís dels nostres comerciants en el desenvolupament econòmic de Sant Martí Sesgueioles.

Pròximament s’emetrà a través de TN Comarques.

 

Darrera actualització: 10.07.2023 | 18:33