Salutació de l'Alcaldessa

Estimats veïns i veïnes,

Com a alcaldessa de Sant Martí Sesgueioles, us dono la benvinguda a la pàgina web municipal. Aquest és un canal de comunicació fonamental que posa a la vostra disposició tota la informació relativa al nostre poble, amb l'objectiu de mantenir-vos connectats i informats sobre els recursos i serveis disponibles.

Vivim en una època en què la tecnologia ha canviat la forma en què ens relacionem i accedim a la informació. Aquesta pàgina web és un reflex d'aquest progrés i vol ser una eina útil i accessible per a tota la ciutadania. Volem que sigui un espai virtual que aculli totes les vostres inquietuds, consultes i necessitats, amb la intenció de proporcionar-vos una experiència còmoda i gratificant.

Aquí trobareu una àmplia varietat de continguts i seccions, dissenyades amb l'objectiu de satisfer les vostres expectatives i facilitar-vos la cerca d'informació. Des de notícies i esdeveniments locals, fins a informació sobre els serveis municipals, tràmits administratius, projectes i programes que impulsen el desenvolupament del nostre municipi, tot al vostre abast.

A través d'aquesta pàgina web, volem promoure la transparència i la participació ciutadana. Us animem a utilitzar-la per expressar les vostres opinions, suggeriments i propostes. Així mateix, podreu accedir a enllaços rellevants a altres plataformes i xarxes socials per mantenir-vos connectats amb el municipi i amb altres veïns.

Us convido a explorar-la i aprofitar tot el seu potencial.

 Una salutació cordial,

 

Marina Graells Adell

Alcaldessa de Sant Martí Sesgueioles

Darrera actualització: 25.06.2023 | 12:58
Darrera actualització: 25.06.2023 | 12:58